Nog geen lid? Word lid!

Het eetcafé van vereniging ‘Ouwekamp’

We hebben een  vereniging Ouwekamp opgericht. Deze vereniging is eigenaar van een BV die het eetcafé runt. Honderden dorpelingen en lokale bedrijven zijn lid van deze vereniging. Zo is iedereen die deze horecaplek een warm hart toedraagt, direct betrokken bij onze onderneming.

 

Lid worden?

 

Ieder lid is welkom. Elk lid telt. Als individueel lid betaalt u €30,- per jaar. Als koppel €50,- en als gezin €65,-. Voor bedrijven bedraagt het lidmaatschap €200,- per jaar.  U kunt ook doneren. Wij kunnen u helpen als u dit fiscaal vriendelijk wilt doen.

 

Wat krijgt u voor uw lidmaatschap?

 

Inspraak en betrokkenheid. Regelmatig betrekken wij onze leden bij het reilen en zeilen van ons eetcafé.  Door hun lidmaatschap houden de leden de horecagelegenheid voor het dorp in stand. 

Meld u aan

 

U kunt zich aanmelden als lid van de Vereniging Ouwekamp door op deze link te klikken en het online-formulier in te vullen. Uw gegevens komen dan automatisch bij de secretaris van de vereniging terecht. U kunt het formulier ook uitprinten en het ingevulde formulier inleveren bij Ouwekamp, Oude Postweg 144, 3711 AL Austerlitz.

Bestuursleden van ‘Vereniging Ouwekamp’ en ‘Ouwekamp, ons eetcafé B.V.’