Nog geen lid? Word lid!

Het eetcafé van vereniging ‘Ouwekamp’

We hebben een  vereniging Ouwekamp opgericht. Deze vereniging is 100% eigenaar van een BV die het eetcafé runt. Honderden dorpelingen en lokale bedrijven zijn lid van deze vereniging. Zo is iedereen die deze horecaplek een warm hart toedraagt, direct betrokken bij onze maatschappelijke onderneming.

Waarom een vereniging?

Ouwekamp moet zichzelf toch kunnen bedruipen….Tja, daarvoor is Austerlitz te klein. Voorgangers konden het hoofd niet boven water houden. Maar er bleef behoefte aan een gezellige plek in het dorp om samen te komen. Toen is een vereniging opgericht.

Vereniging als vangnet 

Met geld van leden opende Ouwekamp zijn deuren. De Vereniging springt nog bij voor uitgaven. Als de vriezer het begeeft, een vaatwasser er mee ophoudt of verrotte tafels aan vervanging toe zijn.

Leden hebben een streepje voor

De vereniging is 100% eigenaar van Ouwekamp. Leden zijn betrokken bij het reilen en zeilen van Ouwekamp en hebben inspraak. Een lid krijgt korting op activiteiten en betaalt geen zaalhuur voor feesten of partijen. Door hun lidmaatschap houden de leden de horecagelegenheid voor het dorp in stand.

Lid worden?

Ieder lid is welkom. Elk lid telt. Vanaf 1 januari 2023 betaalt u als individueel lid 34,90 per jaar. Als koppel of gezin 54,90 per jaar.   Voor bedrijven bedraagt het lidmaatschap 200,- per jaar.  U kunt ook doneren. Wij kunnen u helpen als u dit fiscaal vriendelijk wilt doen.

Meld u aan

U kunt zich aanmelden als lid van de Vereniging Ouwekamp door op deze link te klikken en het online-formulier in te vullen. Uw gegevens komen dan automatisch bij de secretaris van de vereniging terecht. Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk of per e-mail bij de secretaris van de vereniging fg@ouwekamp.nl Dit moet u tenminste een maand voor het einde van een boekjaar doen.

Bestuursleden van Ouwekamp, ons eetcafé