NIEUW in Austerlitz: ‘Ouwekamp, ons eetcafé’

Het eetcafé van vereniging ‘Ouwekamp’

We zijn een bijzondere onderneming: de inwoners van Austerlitz zijn namelijk eigenaar van ‘Ouwekamp, ons eetcafé”, doormiddel van een lidmaatschap. Daarom heet het ook ons eetcafé. Er is een vereniging Ouwekamp opgericht waarvan inmiddels honderden dorpelingen en lokale bedrijven lid zijn. De vereniging is 100% eigenaar van een gelijknamige BV, die het eetcafé runt. Op deze wijze willen we iedereen die deze horecaplek een warm hart toedraagt betrekken bij onze onderneming.

In een later stadium zullen in ‘Ouwekamp, ons eetcafé’ ook maatschappelijke activiteiten worden georganiseerd.

 

Lid worden?

 

Uiteraard willen we het leden aantal verder uitbreiden. Dat kan: als individueel lid betaalt u €30.- per jaar. Als koppel €50.- per jaar en als gezin €65.- per jaar. Voor bedrijven bedraagt het lidmaatschap €200.- per jaar. En er zijn ook geïnteresseerden die ons met een gift begunstigen. Heel graag zijn we u daarbij behulpzaam wanneer u dit fiscaal vriendelijk wilt doen.

 

Wat krijgt u voor uw lidmaatschap terug?

 

Echte inspraak en betrokkenheid. Regelmatig wordt u als lid betrokken bij hoe het met ons eetcafé gaat en wat we verbeteren of veranderen moeten. Daarnaast is het voor u een manier om een bijdrage te leveren aan het in stand te houden van een horecagelegenheid voor het dorp. De komende jaren zullen we ook manieren bedenken om onze waardering te uiten aan onze leden. Maar nu moeten we eerst alle energie richten op het draaiend houden van ons eetcafé.

Meld u aan

 

U kunt zich aanmelden als lid van de Vereniging Ouwekamp door op deze link te klikken en het online-formulier in te vullen. Uw gegevens komen dan automatisch bij de secretaris van de vereniging terecht. U kunt het formulier ook uitprinten en het ingevulde formulier inleveren bij Ouwekamp, Oude Postweg 144, 3711 AL Austerlitz.

Bestuursleden van ‘Vereniging Ouwekamp’ en ‘Ouwekamp, ons eetcafé B.V.’