Mountainbikes huren

Mountainbikers welkom

 

Ons eetcafé ligt op de Utrechtse heuvelrug omringd door mooie en goed onderhouden mountainbikeroutes. Het is een mountainbikevriendelijk eetcafé met extra voorzieningen voor de MTB’er. Een rustige opstapplaats vlakbij de MTB-route Austerlitz/Zeist (zie voor parcours mtb-utrechtseheuvelrug.nl/mtb-routes/austerlitz). Op het terras en in het café zelf zijn alle mountainbikers welkom. U kunt uw fiets naast het overdekte terras ophangen aan een speciaal daarvoor bestemde balk terwijl u geniet van koffie met gebak of een lekkere lunch. Slotjes kunt u gratis aan de bar binnen verkrijgen. Na de rit kunt u de fiets gratis afspuiten. Een pomp en andere hulpmiddelen zijn ook aanwezig. Mountainbikevignetten zijn aan de bar verkrijgbaar.

 

 

Mountainbike huren ? 

Ook dat kan. U kunt van donderdag tot en met zondag bij Ouwekamp een mountainbike huren voor € 30,- per dag. Dat is inclusief helm en vignet. De Cycling Expert uit Driebergen stelt daarvoor topkwaliteit mountainbikes beschikbaar. Om een mountainbike te reserveren gaat u naar: www.ouwekamp.nl/mtb-huren

 

 

Wat onzeker? Doe een clinic!

 

Vormt zo’n fanatieke bosrit nog iets te veel uitdaging voor u? Probeer een MTB-clinic bij de Cycling Expert. Dat kan in combinatie met koffie met gebak, een lunch of dinerarrangement  bij Ouwekamp. Met een clinic krijgt u snel alle kneepjes van het mountainbiken onder de knie . Onverschrokken en vol zelfvertrouwen bedwingt u binnen de kortste keren de scherpe bochten en steile hellingen van het parcours bij Zeist en Austerlitz. Neem een kijkje op www.thecyclingexpert.nl of vraag Harry Dohmen naar de mogelijkheden 06- 302 322 53.

 

Klik hier om te reserveren.